Hallo 

Wat fijn dat je mijn website bezoekt. Ik stel me dan ook graag even aan jou voor.

Ik ben Lenne, 22 jaar en kom uit Essen.

Al van kindsaf droom ik ervan om mijn eigen zaakje te hebben. Niet voor niets heb ik na mijn middelbare school de opleiding Marketing and Sales verantwoordelijke en Social Mediaconsultant gevolgd.

Tijdens deze opleiding ben ik mijn droom beginnen uitwerken. Als afstudeerproject koos ik het opstellen van het businessplan van JuweLenne. De droom werd een plan en nog geen jaar later is JuweLenne een feit.

 

In de jachtige tijden van nu heb ik ervoor gekozen om shoppen te combineren met gezelligheid, onthaasten en sociaal contact. Kom een kijkje nemen in ons uitgebreid assortiment kleding, juwelen en accessoires of kom gezellig een kopje koffie of een heerlijk glaasje wijn drinken in onze bar. Uiteraard kan je de twee ook combineren. Laat de drukte van elke dag even achter je een maak er een ontspannen middag of avondje van met vriendinnen.

Passen de openingstijden niet geheel in je schema, dan sta ik graag op een ander moment voor je klaar. Met een eenvoudig mailtje zoeken we samen een geschikt moment uit.

Weinig tijd? Geen probleem. Neem een kijkje op onze webshop!

Houd ook onze ladies nights in de gaten. Vanaf het moment dat het coronabeleid het toelaat, worden thema-avonden georganiseerd.

 

Lieve klant, ik hoop dat je van een bezoekje aan JuweLenne net zo geniet als ik.

 

Lenne